نکاتی درباره شستوشوی لباس جین در ماشین لباسشویی
یکی از بهترین روشهای مراقبت از لباس جین شستوشوی صحیح آن است. توصیه میشود که تا جایی که امکان دارد لباسهای جین را با دست بشویید. اما همیشه این کار امکانپذیر نیست و به دلیل کمبود وقت مجبوریم از ماشین لباسشویی استفاده کنیم.
ماشین لباسشویی بیشتر از شستوشو با دست، لباسها را در معرض خراب شدن قرار میدهد. اما با رعایت چند نکته می توانید عمر لباسهای خود را بیشتر کنید.
آماده کردن لباس قبل از شستن
قبل از اینکه لباس جین را داخل ماشین لباسشویی بیندازید، باید آن را آماده کنید. مطمئن شوید که جیبهای آن را خالی کردهاید. اگر لباس شما دکمه یا زیپی دارد، آن را ببندید. لباسهای جین را به پشت برگردانید و سپس داخل ماشین لباسشویی بیندازید. با این کارها، میزان فرسایش لباس بر اثر تماس مواد شوینده و برخورد با ماشین لباسشویی کم میشود.
زمانی لباس را بشویید که به اندازهی کافی لباس داخل ماشین باشند. چون وقتی لباس کمی داخل ماشین لباسشویی هست، برخورد لباس به دیوارهها و در ماشین لباسشویی بیشتر میشود.
از کدام برنامهی شستوشو استفاده کنیم؟
ماشینهای لباسشویی برنامههای متعددی برای شستوشو دارند و گاهی سردرگم میشویم که برای شستوشوی لباس باید از کدام برنامه استفاده کنیم. اگر به برچسبهای روی لباسها و خصوصا لباسهای جین توجه کنید، معمولا توصیههای لازم برای شستوشو روی آن نوشته شده است.
برای بعضی لباسها باید از دمای حداکثر ۴۰ درجه استفاده کنید و برای بعضی لباسهای دیگر حداکثر دمای ۳۰ درجه. دمای آب ماشین لباسشویی را میتوانید قبل از شروع شستوشو تنظیم کنید. روی بعضی از لباسها نوشته شده که فقط با آب سرد بشویید.
در مجموع بهترین توصیهای که میتوان برای لباسهای جین کرد این است که آن را در آب سرد بشویید. پس اگر قرار است در ماشین لباسشویی فقط لباس جین بیاندازید، بهترین انتخاب این است که آن را کلا با آب سرد بشویید. در غیر این صورت اگر لباسهای دیگر هم داخل ماشین لباسشویی هست، از دمای حداکثر ۳۰ درجه استفاده کنید.
مقدار استفاده از مواد شوینده هم اهمیت دارد. بهتر است که بهجای پودر لباسشویی از مایع لباسشویی استفاده کنید. معمولا یک قاشق از این مایع برای شستن لباس کافی است. برعکس آن چه که در ظاهر به نظر میرسد، استفادهی زیاد از مواد شوینده به جای اینکه لباسها را تمیزتر کند، باعث آسیب زدن به لباس میشود.
برای شستوشوی لباس از برنامهای استفاده کنید که مدت زمان کوتاهتری دارد. بهتر است تعداد دفعات چرخش ماشین برای مرحلهی آبگیری آن بسیار کم باشد. حتی اگر امکان دارد بهتر است که از مرحلهی آبگیری لباس صرف نظر کنید. چرخش زیاد لباس داخل ماشین لباسشویی، سرعت خراب شدن و کهنه شدن آن را بیشتر میکند.
دیدگاهتان را بنویسید